Barion Pixel

Vietnámi vendégmunkások jönnek Hódmezővásárhelyre

Márki-Zay Péter, Hódmezővásárhely polgármesterének Facebook-bejegyzése.

Emlékezetes, hogy alig egy éve a Lázár-agytröszt még óriásplakát-kampányában nekem köszönte meg a Fidesz által behozott indiai, vietnámi és ukrán migránsokat – ami ellen még polgármesteri ellenfelem, a Fidesz ukrán nyugdíjasaiért és szavazóiért felelős Grezsa István is tiltakozott.

Nos, most úgy tűnik, hogy az egész kampány egy félreértés volt: nem nekem, hanem Szijjártó Péternek szóltak a „Köszönjük, Péter!” plakátok, hiszen Lázár Jánossal közös sajtótájékoztatón ők jelentették be azt a nagyszerű porcelángyári fejlesztést, aminek során több száz vietnámi munkás fog Vásárhelyen dolgozni.

A fejlesztésnek és az iparűzési adó növekedésének örülünk, Szijjártó Péternek pedig gratulálunk a gyűlölködő kormánypropagandával ellentétes nagyszabású migránsbetelepítéshez.

A Fidesz által beengedett vietnámi munkásokat én személyesen is keresztény nyitottsággal és őszinte magyar vendégszeretettel fogadom majd, 2022-ben viszont ragaszkodom ahhoz, hogy az Orbán utáni kormány világítsa át az Orbán által betelepített, állampolgárságot nyert kötvényes Fidesz-migránsokat
és utasítsa ki Zaid Naffát és terrorista társait, valamint Gruevszkit és a többi befogadott, nemzetközi körözés alatt álló bűnözőt! Az Orbán által titokban behozottak nélkül is épp elég bűnöző van ebben az országban…

Kapcsolódó cikk:

TOVÁBBI HÍREK