Barion Pixel

Támogatás (régi)

Ha Önt is zavarja az ország folyamatos gazdasági lecsúszása és nemzetközi elszigeteltsége, ha zavarja a szegénység tömegessé válása, a mérhetetlen korrupció egyre gyorsuló burjánzása, a járványhelyzet inkompetens kezelése és a vészhelyzet ürügyén elosztogatott milliárdok sorsa, ha bántja hogy mindenkivel egyetemben Önt is hülyének nézik, ha nem akar tovább megfélemlítésben élni és tart attól, hogy a kormány kivezeti Magyarországot az Európai Unióból, támogassa mozgalmunkat mindezek elleni küzdelemben: az országrontás megakadályozásában, az ország szekerének jó irányba fordításában, a felelősségrevonásban és az elszámoltatásban!

Támogassa a rendszerváltásért küzdő Mindenki Magyarországa Mozgalom működését!


Bankkártyás, vagy PayPal utalás:

5.000 Ft

[paypal_donation_block email=’[email protected]’ amount=’5000′ currency=’HUF’ language=’HU’ size=’large’ purpose=’Adományommal támogatom a magyarországi rendszerváltásért küzdő Mindenki Magyarországa Mozgalom Egyesület működését’ mode=’live’]

10.000 Ft

[paypal_donation_block email=’[email protected]’ amount=’10000′ currency=’HUF’ language=’HU’ size=’large’ purpose=’Adományommal támogatom a magyarországi rendszerváltásért küzdő Mindenki Magyarországa Mozgalom Egyesület működését’ mode=’live’]

Más összeg

[paypal_donation_block email=’[email protected]’ amount=’0′ currency=’HUF’ language=’HU’ size=’large’ purpose=’Adomanyommal tamogatom a magyarorszagi rendszervaltasert kozdo Mindenki Magyarorszaga Mozgalom Egyesulet mukodeset’ mode=’live’]

25.000 Ft

[paypal_donation_block email=’[email protected]’ amount=’25000′ currency=’HUF’ language=’HU’ size=’large’ purpose=’Adomanyommal tamogatom a magyarorszagi rendszervaltasert kozdo Mindenki Magyarorszaga Mozgalom Egyesulet mukodeset’ mode=’live’]

Fontos tudnia, hogy nem fogadunk el semmilyen támogatást, amelyet később bárki, bármikor, bármilyen befolyásolásra, nyomásgyakorlásra fel tudna használni. A már most is működő fő számlánk mellett az egyes projektekre, kampányokra külön alszámlákat is nyitunk, ami biztosítja, hogy minden egyes forint kizárólag olyan célokra kerüljön felhasználásra, melyre azt a támogatóink eredetileg fordítani akarták.

Számlaszámunk

Mindenki Magyarországa Mozgalom Egyesület, Raiffeisen Bank: 12010501-01666969-00100002

A Raiffeisen Bank SWIFT kódja: UBRTHUHB
IBAN: HU81 12010501 01666969 00100002

Ha Ön a Mozgalom regisztrált tagja vagy aktivistája, akkor kérjük, hogy használja a mindenkimagyarorszaga.hu/kossuthkorok.hu oldalon a neve mellett található tagsági számot!

Adomány [MMMid]. Például: “Adomány MMID: 4815”

Ha Ön nem regisztrált tagunk, de adományt szeretne küldeni az MMM céljaira, a közlemény rovatban kérjük, adja meg az alábbiakat!

Adomány [név] [lakcím]

Például: “Adomány, Lapos Elemér, 9009 Karmosmákos, Botpoloska u. 39.”

Megjelenik majd bárhol a nevem a támogatásom következtében?

Nem, a törvényi szabályozásnak megfelelően minden 500 000 Ft alatti támogatást anonim módon kezelünk.
Ha viszont az az Ön elvárása, hogy a neve is szerepeljen kiemelt Támogatóink között, akkor írjon ezzel kapcsolatban egy levelet a központi adománykezelő email címre, azaz ide: [email protected].

Bármilyen összeggel támogathatom a mozgalmat?

Igen, bármekkora támogatást örömmel fogadunk, a legkisebb összeg is segíteni fog! Ugyanakkor úgy gondoljuk, ha fontos az Ön számára az ország sorsa és lehetőségei is megengedik, legalább a havi nettó jövedelme 1 százalékát fordítssa a közös célra. A legnagyobb segítség az lenne, ha rendszeres átutalással segítené munkánkat. A legtöbb bank internetes felületén ma már be lehet a rendszeres átutalási módot állítani, így emiatt nem kell havonta felkeresnie a bankfiókját, vagy netbankját.

Kapcsolat: [email protected]