Barion Pixel

SZENTENDRE: A KORMÁNYVÁLTÁS MOST KEZDŐDIK

A kormányváltás most kezdődik címmel utcafórumot tartott Márki-Zay Péter, a Mindenki Magyarországa Mozgalom miniszterelnök-jelöltje és Kóder György, a Mindenki Magyarországa Mozgalom országgyűlési képviselőjelöltje 2021. július 3-án, szombaton Szentendrén. 

Orbán Viktor az utóbbi 11 évben demokratikus, fejlődő országgá tudta volna tenni Magyarországot, viszont a mai kormány célja nem más, mint a lopás. Orbán Viktornak fontosabb az ország gazdagodása helyett Mészáros Lőrinc gazdagodása – mondta Márki-Zay Péter szombaton Szentendrén.

Az ellenzéki összefogás szükséges ennek a korrupt kormány leváltásához, de nem elégséges feltétele. A bizonytalanok csak akkor szavaznak az ellenzék jelöltjére, ha az becsületesebb jelölt, mint a fideszé. A szentendrei körzetben ilyen jelölt Kóder György, aki Budakalászon civil önkormányzati képviselő. György vallja, hogy hiteles emberek ideológiától függetlenül együtt lehet dolgozni a helyi ügyekért. Szerinte az egyik helyi probléma, hogy a parkok helyén lakóparkok épültek és nőtt az autósforgalom. Ezt egy ökológiai mintatérség projekttel szeretné megoldani, melynek keretében többek közt megállítaná a természet beépítését – tette hozzá.

TOVÁBBI HÍREK