Barion Pixel

SIMON GÁBOR

BEMUTATKOZÁS

Nyugdíjas, 71 éves, nős vagyok. Két gyermekem, és 4 unokám van. A 91 éves beteg édesanyámat szívvel-lélekkel gondozom már évek óta, és soha nem engedtem el a kezét. Ezért is vállaltam el a Nyugdíjasok 50+ Párt egyik vezetői tisztségét, hogy minél több idős embernek tudjak segíteni. Mint rádiós műsorvezető, online-offline marketing terülteken tevékenykedem. Életem során, folyamatosan sokat tettem és teszek a kis és nagyobb közösségekért. Fő elemem a szervezés, a közösségi munka. Életem minden szakasza az értük való cselekvésről szól. Az elmúlt 30 évben folyamatosan vezetői pozíciót töltöttem be különféle saját, vagy egyéb neves társaságoknál. Az ezzel kapcsolatos tudást, készséget, főleg önképzéssel, de nem egy esetben szaktanfolyamokon való részvétellel sajátítottam el. Számomra a munka soha nem volt és lesz teher. Jó kapcsolatteremtő képességgel kitűnő együttműködésre ösztönzöm a munkatársaimat, partnereimet. A rám háruló feladattól soha nem hátrálok meg, sőt folyamatosan ösztönöz, inspirál. Ezért is sajátítottam el az online-offline marketing alapjait és a hatékonyság érdekében annak bizonyos mesterfogásait is. Több éven át olasz, majd török területeken is dolgoztam, amely rengeteg tapasztalatot hozott számomra. Nevemet több magyarországi és török projekt sikeres kivitelezése is fémjelzi. Ezt a tudást folyamatosan fejlesztem. Magas szintű marketing tevékenységem révén, éveken át főleg török szakterületen dolgozhattam. ebből fakadóan sok kül,- és belföldi projektben vettem részt sikerrel . A média területen folyamatosan jelen vagyok, saját tulajdonú online rádióval, műsorokkal, élő sport és egyéb rendezvények közvetésekkel, valamint műsorvezetői tevékenységgel. Folyamatos, jellemzően baráti kapcsolatban vagyok több civil szervezettel. Szeretem, és támogatom munkámmal a sportot, kiemelten a kézilabdát. Pécsen az NB1/B-és PVSE férfikézilabda csapatnál, a marketingigazgatói feladatokat látok el. A NYUGDÍJASOK PÁRTJA 50+ párt mb. igazgatója vagyok.

POLITIKAI TAPASZTALAT

Jelenleg mint a NYUGDÍJASOK PÁRTJA 50+ párt mb. igazgatója, a párt céljainak megfelelően ténykedem. Ezt megelőzően a Pécsi Nyugdíjas Egyesület ajánlásával a Nyugdíjas Parlament képviselőjeként vettem részt a közösségi munkában.

EZÉRT DOLGOZOM A VALÓDI VÁLTOZÁSÉRT

Hasznos török kapcsolatokkal rendelkezem, amelyeket itthon is próbálok kamatoztatni, főleg a választókerületemben. Célom közreműködni abban, hogy Baranya, Pécs, Komló újra Dél Dunántúl gazdasági és kulturális központja legyen! Aggódva tekintek az elkeseredett és ellátatlan emberek számának növekedése, a családok problémáinak szaporodása és érdekérvényesítésük ellaposodása miatt a helytelen folyamatok kialakulására. Számos területen nőnek az ellentétek a kívánt összefogás helyett. Ezen mielőbb változtatni szükséges! A 2022-es választásokon szeretnék a Mindenki Magyarországa Mozgalom támogatásával a Baranya megyei 2.sz. országgyűlési egyéni választókerület képviselője lenni. Meggyőződésem, hogy a parlamentben is kellő súllyal szükséges a nyugdíjasokat is képviselni. A torz és elégtelen öregségi ellátást felszámolni, és emberhez méltó, igazságos nyugellátási rendszert bevezetni. Vallom, hogy a nyugdíjasaink képezik a hátországot mind a családok, mind a gazdaságunk vonatkozásában. Így a tisztességes megbecsülésük, és méltó ellátásuk elengedhetetlen és szükséges. Összetett feladataim közül elsősorban ezt emelném ki a vállalásaim közül, megválasztásom esetére.

EZT TESZEM A VALÓDI VÁLTOZÁSÉRT

Melyek azok a célok, amit megválasztásomkor a parlamentben kiemelten képviselnék?

ÚJ IGAZSÁGOS NYUGDÍJTÖRVÉNYT!
A magyar sajátosságokat figyelembe véve, több lépcsőben teljesülő, teljesen új nyugdíjtörvény bevezetését megfelelő szakemberek bevonásával és a nyugdíjas társadalom igényeinek figyelembe vételével.

BARANYÁNAK, ERŐS, és MUNKAHELYTEREMTŐ GAZDASÁGOT! A külföldi kapcsolataim segítségével, új nagy volumenű ipart hoznánk létre Pécsen és vonzáskörzetében és Komlón.

SAJTÓSZABADSÁGOT! A média teljes átvilágítását. Korábbi szabálytalan, törvénytelen határozatok, intézkedések hatályon kívülre helyezését, bűncselekmények megállapítását és a jogi lépések megtételét, valamint korrekt országos hatóságok létrehozását.

VÁLASZTÓIM ÉRDEKEINEK KÉPVISELETÉT Mint képviselő, a szó szoros értelmezésében, a választóim képviseletét ellátni. A nyitott kapu elvével. Folyamatos és szoros kapcsolatban a választókkal, minden lehetséges eszközzel.