Barion Pixel

Rendszerváltás kell és elszámoltatás

Elég tiszta célok, semmi maszatolás. Szinte kormányprogramnak megfelel. Annál biztosan milliószor korrektebb, mint a „Folytatjuk”.

Megpróbáltak engem kommunistának, Károlyi Mihálynak, jobbikosnak és fasisztának is beállítani. Az igazság pedig az, hogy katolikus, jobb oldali, konzervatív nézetű vagyok, aki kiáll a demokrácia, a jogállam, a piacgazdaság és az EU mellett.

Rendszerváltás kell és elszámoltatás!!!

Méghozzá egy olyan rendszerváltás, ami 89–90-ben nem sikerült, mert nem volt elszámoltatás!

Én úgy gondolom, hogy ma csak olyan rendszerváltásban szabad gondolkodni, ahol a nemzeti vagyont, az ellopott javainkat visszavesszük a tolvajoktól.

Nem lehetséges és nem is fog működni egy olyan új rendszer felépítése, ahol a sok száz milliárd ellopott forint az ott van azoknál a bűnözőknél, akik utána ezzel a pénzzel továbbra is monopolizálhatják a médiát, továbbra is hazugságokat terjesztenek a tájékozatlan magyar emberek millióihoz, illetve visszaélhetnek anyagi hatalmukkal. Ilyen rendszerváltást már láttunk, és láthattuk, nem működik.

Magyarország ne legyen egy következmények nélküli ország. Itt ne lehessen egy politikusnak szabadon lopni, rabolni, megfélemlíteni, ártatlan családokat tönkretenni. Egy olyan országban akarunk élni, ahol ezekért a bűnökért elszámoltatható minden politikus, pártállástól függetlenül.

Az Orbán-rendszer után újra meg kell próbálnunk egy európai, demokratikus jogállamot építeni.

Nem egyszerűen Orbánt, vagy a Fideszt kell leváltani, hanem azt a politikai kultúrát, amit ők képviselnek Magyarországon. Ezt persze ma Orbán és a Fidesz testesíti meg, s bár erősnek és magabiztosnak tűnnek, előbb vagy utóbb meg fognak bukni.

Hálás vagyok Lázár Jánosnak, hogy ilyen ostoba gyűlöletkampánnyal állít mellém ennyi helyi embert. Büszke vagyok Hódmezővásárhelyre, ahol ilyen sokan kiállunk egymásért! Soha, soha, soha nem adjuk fel!!

Márki-Zay Péter

TOVÁBBI HÍREK