Barion Pixel

Országjárással folytatódik az aláírásgyűjtés

Kedves Barátunk és Küzdőtársunk!

Jó híreink vannak! Azóta, hogy 2019 január elején megalakultak a Mindenki Magyarországa Mozgalom helyi szervezetei az első Kossuth Körök, mára már közel 5000 regisztrált tagunk van.

Február 24-én – több mint háromszáz résztvevővel – megtartottuk Budapesten zászlóbontó rendezvényünket, március 15-én pedig együtt ünnepeltünk és tüntettünk a demokratikus ellenzékkel a budapesti Szabad sajtó úton.

Mozgalmunk vezetői járják az országot, elnökünk dr. Márki-Zay Péter és Kész Zoltán alapító elnökségi tag, még Londonban is részt vettek egy olyan – helyi magyarok szervezte – találkozón, akik a távolból is segíteni akarják a hazai demokratikus politikai folyamatokat. 

Közben az MMM alelnöke dr. Hadházy Ákos és az általa szervezett áldozatkész aktivisták az Európai Ügyészséghez való csatlakozásért  folytatott aláírásgyűjtésben már megközelítették, de lehet hogy a napokban már el is hagyták a bűvös félmilliós határt. 

Aláírásgyűjtés 2019. március 22-én Kecskeméten

 

Az aláírásgyűjtők közül, sokan a Kossuth Köröknek is tagjai, de vannak olyan tagok is akik még nem vettek részt ebben az akcióban. Arról, hogy miként lehetünk aláírás gyűjtők, részletesen  itt olvashatnak.

Mi tehát a teendőnk, ha 2019. május elejéig össze akarjuk szedni az egymillió aláírást az Európai Ügyészséghez csatlakozásért, végső soron a hazai jogállam újraépítéséért? Elméletileg egyszerű a dolog, hiszen még sok millióan vannak akik egyetértenek a kezdeményezésünkkel, csak még nem írták alá az íveket. 

Látszólag egyszerű a dolgunk, vagy minden eddigi aláírónak kell hoznia még egy aláírást, vagy az 5000 MMM tagnak kell begyűjtenie fejenként százat. A variációk száma végtelen. Ez a matematikailag könnyű, de a mai magyar valóságban nehéz feladat, de közös munkával még ez is elérhető! 

Ha sikeresek akarunk lenni akkor mindannyiunknak újult erővel neki kell veselkednie a munkának. Azt is tudjuk, hogy ma hazánkban kevés a korrekt-tárgyilagos információ és nagy a félelem. Ez adja a munka nehézségét. 

De ugyanakkor ez kiváló  lehetőség a Kossuth Köröknek, hogy kipróbálják magukat, hogy szerveződjenek és egy társadalmilag is elismert, széles kőrben támogatott, jó ügy mellett kampányoljanak. 

Az aláírásgyűjtés ugyanakkor felkészülés már az önkormányzati választásra is, amikor ahhoz, hogy jelöltjeink elindulhassanak, majd szintén aláírást kell gyűjtenünk, csak rövidebb idő alatt, és még több adatot pontosan kitöltve. 

Jön a tavasz, a szép idő, a szervezet megvan, a lelkes aktivisták és a jó ügy is!

Nincs más hátra, mint, hogy fogjunk össze, és gyűjtsünk össze még annyi támogatást, amennyit csak tudunk, hogy követeljük: 

Magyarország is csatlakozzon az Európai Ügyészséghez!

Magyarország is csatlakozzon az Európai Ügyészséghez!- ezt követeltük 2019. március 15-én is Budapesten, a Szabad sajtó úton

TOVÁBBI HÍREK