Barion Pixel

Orbán mindenre képes a hatalma megtartásáért

Dédapám bíróként elveszítette állását, amikor 1948-ban bírósági elnökként megtagadta, hogy egy ártatlan fiatalembert elítéljen. Alkalmi munkából kellett eltartania családját, de lelkiismerete tiszta maradt…

A Fideszt az országban már soha többé nem fogja szeretni a többség. Csak a megfélemlítés, a hazug lejáratás, a gyűlöletkeltés és korrupció működik.

Rettegnek a fideszes politikusok, mert jelentős részük tudja azt, hogy amennyiben demokrácia és jogállam lenne Magyarországon, akkor ő börtönben ülne.

Az ilyen korrupt, tolvaj fideszes ember, akinek a szabadsága, a vagyona, mindene azon múlik, hogy Magyarországon ne legyen jogállam, mindenféle aljasságra képes a hatalom megtartása érdekében. A közpénzből finanszírozott hazugságkampányok, a média bekebelezése, az emberek megfélemlítése mind abból adódik, hogy ezek az emberek már annyit loptak, hogy a saját személyes szabadságuk forog kockán. A megfélemlítés, a nem jogállami működés, a diktatúraépítés, a nemzet kiszolgáltatása orosz érdekeknek mind ebből fakad.

A Fidesz bukása után nemcsak a lopott vagyonukat kell visszaszerezni a nemzet számára, hanem azt a becsületet és tisztességet is, ami a politikai ellenfelek úriemberek közt elvárt kezelését is visszaállítja majd. Ehhez én a magam részéről akkor is ragaszkodom, ha az politikailag nem hatékony, hosszú távon ugyanis a jelen maffiakultúra megváltoztatása a legfontosabb.

Hamarosan ez a mai rendszer is a történelemkönyvekbe kerül – amikor már nem a mostani hatalom írja a történelmet.

Ilyen rendszerben Rákosi óta nem éltünk!

A Kádár-rendszer is toleránsabb volt, mint az orbáni hatalom.

Még Horthy Miklós is messze magasabban volt erkölcsileg, mint Orbán: közismert, hogy 1920-ban 200 hold földje volt, és amikor 1944-ben elhagyta az országot, akkor is 200 hold volt a tulajdonában.

Orbán visszavonhatatlan árulása, hogy korábbi önmagával is szembemenve minden nyugat-európai, keresztény barátunkkal harcban áll, támadja őket, míg Putyinnal és Erdogannal barátkozik, róluk csak jó véleménnyel van. 600–800 ezer magyar van kint, és valamiért nem az Orbán által dicsért Erdogan vagy Putyin országába mennek jellemzően, hanem abba a Nyugat-Európába, ahová a fideszes képviselők rettegni járnak ki.

A tolvajpárt vezetése mindent megtehet ebben az országban, amíg mi, becsületes emberek eltűrjük. Hazudhat, rágalmazhat, ellophat minden mozdíthatót és még a mozdíthatatlant is. Ha a sok gazemberség nyilvánosságra kerül, hozzám hasonlóan a korábban Fideszre szavazók tömegei fognak szembefordulni velük. Elegünk van ugyanis abból, hogy vannak, akik bármit megtehetnek büntetlenül!

Nem engedjük tovább:

  • Az önkormányzati vagy állami vagyont ellopni!
  • Politikai okból bűncselekményeket eltussolni!
  • Politikai célból hatósági zaklatásokat indítani!
  • Politikai okból állampolgárokat kirúgással fenyegetni!
  • Kommunista ügynökaktákat titkosítani!
  • Illegális migránsokat hozni Magyarországra!
  • Versenyeztetés nélkül milliárdos szerződést kötni Putyinnal!
  • Kínai érdekből magyar pénzen vasutat építeni!

Mindenkinek most kell eldöntenie, hogy az ő neve melyik oldalra kerül ebben a könyvben. Akár a jó, akár a rossz emberek oldalára kerül, végérvényesen ott fog maradni! Most még dönthet!

TOVÁBBI HÍREK