Barion Pixel

Nyílt levél a Szájer-párt képviselőihez

Nyílt levél a Szájer-párt homoszexuális és heteroszexuális országgyűlési képviselőihez

CÍMZETTEK:
Szijjártó Péter
Gulyás Gergely
Kocsis Máté
Hollik István
Rogán Antal
Semjén Zsolt
Harrach Péter

Tisztelt Fidesz-KDNP-képviselők, tisztelt Édesapák!

Nem tudom és nem érdekel, hogy Orbán Gáspár meleg vagy nem, de ahogy engem nem zavar, ha az, úgy a saját édesapját sem zavarhatja – hiszen a saját gyermekét minden apának feltétel nélkül kell szeretnie. Semmikor, semmilyen körülmények között, semmilyen indokkal nem gyűlölheti – és ahogy egy szerető atya minden támadástól megvédi fiát, ugyanúgy kell védenünk mások gyermekeit is minden igaztalan támadástól, lejáratókampánytól és gyűlölködéstől.

Önök a gyűlölet és a félelem hatalmát honosították meg Magyarországon az elmúlt tíz évben:

– a Soros-ösztöndíjas Orbán és a Soros pénzén felépített Fidesz óriásplakátokon retteg Sorostól,

– a kommunista ügynökakták kiadását egyedül megtagadó Fidesz mindenkit lekommunistáz, aki felemlegeti Orbán KISZ-es múltját vagy Kövér párttörténeti intézeti munkahelyét,

– a hazánkba 20 ezer kötvényes migránst letelepítő és a kivándorló magyarokat évente 55 ezer migráns behozatalával pótló Fidesz migránsellenes gyűlöletkampányokat folytat,

– 2010-ben még a Gyurcsány-kormány elszámoltatásával és a közpénztolvajok kezének levágásával kampányoló Fidesz 11 évvel később mindenkit Gyurcsánnyal kritizál, aki felszólal hazánk ezeréves történetének legnagyobb tolvajai ellen.

Önök fontosnak tartották egy biológia-tankönyvből bemásolni az alaptörvénybe, hogy az apa férfi, az anya nő, majd szégyenkezve megtagadták az alaptörvény szerzőjét, Orbán és Kövér kollégista társát, a “brüsszeli meleglobbi” lebukott tagját, a melegorgiáról az ereszcsatornán, kábítószerrel a hátizsákjában menekülő hősét, miközben a nyugati sajtó csak ennek az egyetlen meleg kéjbarlangnak kilenc fideszes magyar országgyűlési képviselő vendégéről cikkezik, akik idehaza családjuk előtt is titkolják homoszexualitásukat.

Önök most egy olyan törvénytervezetet készülnek megszavazni, amely szándékosan összekeveri és egybemossa a homoszexualitást és a pedofíliát, ahogy gyűlöletkampányaikban Önök és szatelit-pártjuk szándékosan összekeveri és egybemossa a cigányságot és a bűnözést, a migrációt és az iszlamista terrorizmust, a zsidóságot és a pénzügyi spekulációt.

Miniszterelnök-jelöltként arra kérem önöket, hogy keresztényi értékeikre és heteroszexualitásukra büszke férfiakként hallgassanak a lelkiismeretükre és szívükre: ne szavazzák meg ezt az orosz mintára készített törvénytervezetet.

Hallgassanak a szívükre és mondjanak nemet a kisebbségek kirekesztésére.
Mielőtt megnyomnák a szavazógombot, gondoljanak arra, hogyan tudnának elszámolni a lelkiismeretükkel, ha az önök párttársáról kiderülne, hogy rejtegetnie kell homoszexualitását.

Hallgassanak a szívükre és mondjanak nemet a melegek elleni gyűlöletkampányra.
Mielőtt megnyomnák a szavazógombot, gondoljanak arra, hogyan tudnának elszámolni a lelkiismeretükkel, ha az önök szeretteiről kiderülne, hogy a saját nemükhöz vonzódik.

Hallgassanak a szívükre és mondjanak nemet a homoszexualitás és a pedofília összemosására.
Mielőtt megnyomnák a szavazógombot, gondoljanak arra, hogyan tudnának elszámolni lelkiismeretükkel, ha kedvenc kormányfőjük fiáról kiderülne, hogy ő is meleg.

A hatalom szeretetét váltsa fel a szeretet hatalma!

Márki-Zay Péter
miniszterelnök-jelölt

TOVÁBBI HÍREK