Barion Pixel

NAGY JÁNOS: MEGTISZTÍTJUK A KÖZÉLETET A NER-LOVAGOKTÓL

A valódi jogállamiság visszaállítására van szükség, meg kell tisztítani a közéletet a NER-lovagoktól. Vissza kell adni az embereknek a hitet, újra kell építeni a valódi demokráciát. A szakpolitikát csakis a szakemberekre bíznám – mondta Nagy János országgyűlési képviselőjelölt, aki Szigetszentmiklóson és környékén indul az az előválasztáson. 

 

Nagy János, a Mindenki Magyarországa Mozgalom által támogatott civil jelölt, aki a Jobbik, az MSZP és a Párbeszéd támogatásával indul Pest megye 8-as számú választókerületében. Az Alfahíren vele készült interjúban többek között elmondta, hogy a mostohagyerekként tekintett térségben élők változtatni szeretnének. Az emberek jobban bíznak már a civilekben, és hiányolják is a civil jelenlétet az országgyűlésben. Sokszor szembesülök nemtelen támadásokkal, amelyek megerősítettek abban, hogy jó úton haladunk.

Megemlítette, hogy a főváros közelségében található meseszép választókörzetében célja, hogy a jövőben a kormányzat már ne politikai alapon döntsön a támogatások elosztásában. A természeti adottságokat minél jobban ki kell aknázni, az elmaradott infrastruktúrát muszáj fejleszteni. Nem szeretném tovább nézni, hogy a fiataljaink elhagyják a szülőföldet, és külföldön próbálnak meg boldogulni.

 

Hozzátette, hogy lemaradt országunknak fejlődnie kell, amiben elengedhetetlen szerepet játszanak a most még kiadnázatlan térségek. Ahhoz, hogy egy élhető és szerethető környezetben élhessünk, szükség van a korszerű egészségügyi szolgáltatások biztosítására, a benne dolgozók megbecsülésére, a közbiztonság megerősítésére. A jövőben ne adhoc jellegű megoldásokkal oltsuk a tüzet.

 

A változáshoz elsősorban a valódi jogállamiság visszaállítására van szükség, a NER-lovagoktól meg kell tisztítani a közéletet. Vissza kell adni az embereknek a hitet, újra kell építeni a valódi demokráciát. A szakpolitikát csakis a szakemberekre bíznám.

TOVÁBBI HÍREK