Barion Pixel

MOLNÁR TIBOR

BEMUTATKOZÁS

Budapesten születtem 1974-ben és itt éltem 15 éves koromig. Középiskolai tanulmányaimat a fonyódi Mátyás Király Gimnáziumban végeztem, majd egyéves sorkatonai szolgálatom után a pécsi Janus Pannonius Tudományegyetemre nyertem felvételt földrajz szakra. Keszthelyre 1996-ban költöztem, jelenleg is itt, illetve a szomszédos Cserszegtomajon élek.Történelem, földrajz és drámapedagógia szakos tanári diplomákkal rendelkezem. Jelenleg részmunkaidős tanárként és egy részben családi tulajdonú vállalkozásban dolgozom. Korábban rockzenészként értem el sikereket, valamint DJ-ként és újságíróként is tevékenykedtem. 2019-ben a Honfoglaló televíziós műveltségi vetélkedőben két adást is megnyertem és a Szuperbajnokságig jutottam. Két ikergyermek büszke édesapja vagyok.

KÖZÉLETI TAPASZTALAT

2012-ben Bajnai Gordon október 23-i beszédének hatására csatlakoztam az Együtt 2014 néven induló mozgalomhoz, majd 2013-ban az Együtt – a Korszakváltók Pártja tagja lettem, és az Együtt-PM szövetség keszthelyi választókerületi elnökeként tevékenykedtem. 2015-től az Országos Politikai Tanács tagja voltam a párt 2018-as megszűnéséig. 2016-17 fordulóján az országos elnökség tagja voltam, majd 2017-től nyugat-dunántúli tregionális politikai igazgató. A Váradi András Alapítvány kuratóriumának is tagja voltam 2016-2018 között. Az Együtt megszűnése után független aktivistaként tevékenykedtem, a helyi ellenzéki összefogás egyik fő szervezője voltam. 2019 ősze óta önkormányzati képviselő vagyok Keszthelyen. A Kisvárosunkért Érdekvédelmi Egyesület (KÉVE) színeiben megválasztott önkormányzati képviselőként Keszthely élőbbé és élhetőbbé tételéért, a nyugat-balatoni térség településeinek együttműködéséért dolgozom. A választópolgárok észrevételeit, javaslatait figyelembe véve igyekszem részt vállalni a helyi közösséget érintő problémák megoldásában. Keszthelyen és környékén számos korrupciógyanús ügyet, hatalmi túlkapást tártam már fel és irányítottam rájuk a független sajtó figyelmét.

EZÉRT DOLGOZOM A VALÓDI VÁLTOZÁSÉRT

Alkalmasnak tartom magamat arra, hogy személyemmel, eddigi életutammal egyesítsem és mozgósítsam a sokszínű ellenzéki szavazótábort és a Fideszből kiábrándultakat egy reménytelennek elkönyvelt választókerületben (Zala 2. ). A Facebook-oldalak kedveléseit és a médiamegjelenések számait tekintve a legismertebb aktív ellenzéki politikus vagyok a Zala 2. választókerületben, helyismeretem és közéleti tapasztalatok pedig felülmúlja a többi potenciális jelöltét. Helyi ismertségemet, beágyazottságomat és tapasztalataimat szeretném a rendszerváltás szolgálatába állítani.

EZT TESZEM A VALÓDI VÁLTOZÁSÉRT

Szeretnék a térség valódi képviselője lenni, aki nem egy feudális hatalmi gépezet helytartójaként közvetíti a központi akaratot, hanem a helyi problémákra reflektálva segíti a választókerület településeinek valódi fejlődését. Szeretnék az alkotmányosságot és szociális igazságosságot visszaállító törvényhozás tagja lenni.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK

FACEBOOK