Barion Pixel

MÁRKI-ZAY PÉTER IS CSATLAKOZIK A LEHALLGATÁSOK ELLENI TÜNTETÉSHEZ

A Mindenki Magyarországa Mozgalom is csatlakozik a kormányzati lehallgatások elleni tüntetéshez hétfőn este Budapesten. A kormány ártatlan állampolgárokat figyeltetett meg. Ez Orbán Viktor Watergate-ügye, ha demokrata, le kell mondania – mondta Márki-Zay Péter, a Mindenki Magyarországa Mozgalom miniszterelnök-jelöltje a tüntetéshez kapcsolódóan.

Az Orbán-kormány ártatlan állampolgárokat figyeltetett meg egy idegen kémprogrammal. Újra bebizonyosodott, hogy Orbán Viktornak semmi sem drága a hatalma megtartására: ahogy a kommunisták szovjet tankokkal, Orbán kémszoftverrel támadt honfitársai és a szabad Magyarország ellen. Ez Orbán Viktor watergate-ügye, ha demokrata le kell mondania – hangsúlyozta Márki-Zay Péter.

Ne hagyjuk, hogy a magánéletünket is ellopják! Közös tiltakozás a lehallgatás ellen! című tüntetés hétfő este hat órakor kezdődik a Terror Házánál. A demonstrálók ezt követően a Lendvay utcába vonulnak a Fidesz székházhoz. A Mindenki Magyarországa Mozgalom már délután öt órától várja szimpatizánsait és támogatóit az Andrássy úton a Csengery és Eötvös utca közötti területen.

A rendezvényen beszédet mond Márki-Zay Péter, a Mindenki Magyarországa Mozgalom miniszterelnök-jelöltje és Lukácsi Katalin, a Mindenki Magyarországa Mozgalom elnökségi tagja.

TOVÁBBI HÍREK