Barion Pixel

HORVÁTH ÁKOS

BEMUTATKOZÁS

2019-ben Kaposváron az összefogás polgármesterjelöltje voltam, szélesebb körben ekkor ismertek meg. Munkám során is sokszor tapasztalom, hogy a politikusok a pártérdekű csatározások során nem az emberek valódi gondjaival foglalkoznak. Éppen ezért is döntöttem úgy, hogy civilként elindulok az őszi előválasztáson.
Én arról az oldalról érkezem, ahol nincs mellébeszélés – teljesítmény nélkül nem jár fizetség, pláne nem közpénz! A tudás- és munkaalapú társadalom híve vagyok.
Menedzsertípusú, a multik, a vállalkozók, a munkaadók és a munkavállalók nyelvezetét is jól ismerő képviselőként kaput fogok nyitni a döntéshozók és az emberek között.
Az én kezemet pártérdekek soha nem fogják megkötni, mert nem a kampányok során kiosztott feladatokat, hanem a választóimtól hallottakat fogom megoldani, hiszen a megbízatást is tőlük kapom. Kész vagyok a jövőben – az eddigi életemet félretéve – a köz szolgálatában dolgozni.

EZÉRT DOLGOZOM A VALÓDI VÁLTOZÁSÉRT

Az önkormányzati választások után, látva a helyi ellenzék romboló magatartását – tisztelet a kivételnek – nem kívántam a politikával még átitatottabb választásokon indulni!

Valóban civilek kértek fel, s megértettem, hogy ha nem indulok, akkor Kaposvár 2024-ben ‘eleshet’,,, ezzel egyidőben megjelent a Jobbik és az MMM, mint támogató. különös érzés fogott el mikor láttam, hogy keresik a valódi civileket, akár háttérbe szorítva saját ‘katonáikat’ is – valljuk be nem eddig nem ezt tapasztaltuk! így már szívesen álltam be a ‘sorba’ de a mindenkinek jeleztem, hogy ÉN NEM LESZEK DARAB EGY!!! Arra van elegendő jelölt. Nem leszek képes ‘csak’ a parlamenti patkóban szavazni.
Az elmúlt 30 év aktív ingatlanfejlesztői – generálépítési munkám során én elmondhatom, hogy a frontról érkezem.
Magyarország 30 évvel a rendszerváltás után még mindig nem MUNKAALAPÚ társadalom,
szeretnék annak a csapatnak a része lenni, akik újra azzá teszik = aktív munkát, felelős beosztást várok! talán bárhol megállom a helyem – ezt nem lehet ‘tervekké’ fogalmazni.
Ha látom a bizalmat, és a vele járó feladatokat – majd együtt tervezünk!

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK

www.horvathakos.com