Barion Pixel

FRICSOVSZKI-TÓTH PÉTER

BEMUTATKOZÁS

Fricsovszky-Tóth Péter vagyok Budapesten születtem, de már 15 éve Pest megyében a térségemben tulajdonnal rendelkezem és az elmúlt közel 10 évben aktív CIVIL és önkormányzati munkát végzek, hogy Pest megye és Magyarország egy élhetőbb, jogszerűbb hely legyen.Közép majd, felsőoktatási tanulmányait követően pénzintézetekben, nemzetközi multinacionális pénzintézetnél, lízing területen dolgoztam. Van egy 6 éves kislányom, aki meghatározza tetteim, hogy egy olyan országban nőhessen fel, ami a Nyugatot tekinti elérhető célnak és Európában érzi otthon magát.

KÖZÉLETI TAPASZTALAT

Az elmúlt 5 évben egy helyi, majd térségi civilszervezet, mozgalom alapítója ÜLLŐ TE VAGY és a Pest Megye TE Vagy alapítója vagyok, 2019.-es önk.választáson CIVIL jelöltként és polgármester jelöltként indultam a választáson és civilszervezetként 1/3-al több szavazatot szereztünk mint a FIDESZ. Hiába értem el a 2014-es választáson elért eredményét a regnáló polgármesternek, most most még pár száz szavazattal megtudta tartani elsőségét. Mindenhol ahol nem nyertünk, másodikak lettünk a körzetekben. Személyem és még két hölgy civil társam bejutott a testületbe.

EZÉRT DOLGOZOM A VALÓDI VÁLTOZÁSÉRT

Szeretném, ha a 6 éves kislányom egy jogszerűbb, élhetőbb Magyarországon tudna felnőni, ahol jogbiztonság van, ahol a politika nem gyűlöletet kelt és nem ugraszt állampolgárokat egymásnak.

EZT TESZEM A VALÓDI VÁLTOZÁSÉRT

Szeretném a térségemben, de országos szintre is emelni, hogy felelős döntések révén, tisztességes lépésekkel, párbeszédet követően átcsoportosítsuk racionalizáljuk a költségvetésünk eddig sajnos kétes helyekre sodrodó tételeit. Magyaroszágnak az EU-n belül van a helye és a pályázati, uniós támogatások érdemi, előremutató felhasználása elengedhetetlen. Saját térségemben Pest Megye 07-ben a környezetvédelem és a zaj és környezeti hatások elleni valós védelem alapvetően fontos, ezért is kívánok küzdeni.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK

https://www.facebook.com/ftpciviljelolt