Barion Pixel

BANA TIBOR

BEMUTATKOZÁS

1985-ben születtem Körmenden. Nős vagyok. Születésem óta Szentgotthárdon élek. 2004-ben érettségiztem a szombathelyi Nagy Lajos Gimnáziumban. Politológus-közgazdász diplomámat 2009-ben szereztem a Budapesti Corvinus Egyetemen. Felsőfokú német és közgazdasági középfokú angol nyelvvizsgával rendelkezem. A Pécsi Tudományegyetem Demográfia és Szociológia Doktori Iskolájának hallgatója vagyok.

KÖZÉLETI TAPASZTALAT

Korábban a Jobbik színeiben politizáltam, 2020 óta független parlamenti képviselő és a Közösen Vas Megyéért Egyesület elnöke vagyok. A 2010-es országgyűlési választásokon Vas megye 5. számú, Körmend központú választókerületében indultam egyéni képviselőjelöltként, 15,6%-os eredménnyel a második helyen végeztem. A 2014-es parlamenti választásokon szintén a Körmend központú, de már 3. számú, 127 települést tartalmazó körzetben indultam, 22,02%-os támogatottsággal szereztem meg a második helyet. 2018-ban 26,81%-ot szereztem, Szentgotthárdon 41,6% lett az egyéni eredményem.

EZÉRT DOLGOZOM A VALÓDI VÁLTOZÁSÉRT

Meggyőződésem, hogy a továbbiakban is aktívan, hatékonyan és lelkiismeretesen tudnám képviselni a térségben élőket – a jövő évi parlamenti választás után reményeim szerint már egyéni képviselőként.

EZT TESZEM A VALÓDI VÁLTOZÁSÉRT

Folytatom eddig munkámat a térségben élőkért, de ezúttal már egyéni képviselőként.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK

www.banatibor.hu