Barion Pixel

A jobboldalt a Fidesz legyőzése után kell újjáépíteni

Nagy megtiszteltetés számomra, hogy olyan jeles hazafiakkal dolgozhatok együtt a Magyar Önkormányzatok Szövetsége elnökségében, mint dr. Gémesi György elnök úr, aki rendszerváltó politikus, 1990 óta Gödöllő polgármestere, MDF-es országgyűlési képviselő, és az 1993-as konzervatív fordulattól a 2009-es putyinista fordulatig az Orbán Viktor vezette Fidesz szövetségese volt.

A valóban keresztény, jobboldali emberek ugyanis nemcsak a 2010 előtti, de a 2010 utáni kormánynak is hamar ellenzékei lettek, értékrendünkkel ugyanis összeegyeztethetetlen:

  • a kommunista ügynökakták rejtegetése
  • a korrupció megígért elszámoltatásának elmaradása
  • a közpénzen történő mértéktelen gazdagodás, urizálás, arrogancia
  • a migránsok százezres betelepítése és a gyűlöletkampányok
  • a kábítószerezés és a szexorgiák, jachtozás és magánrepülőzés
  • a központosítás és államosítás, a Putyin-szolgaság és a pártsajtó, az önkormányzatiság felszámolása és a tanácsrendszer újraépítése.

Az ellenzéki összefogás pártjai szövetségeseink: bár értékrendünk különbözik, a legfontosabb kérdésben egyetértünk. Mindannyian hisszük, hogy Magyarország jövője a Nyugat, a demokrácia, a jogállam, a piacgazdaság és az Európai Unió. A jelen választási rendszerben minden megosztottság, minden pártoskodás a Fidesz hatalomban tartását szolgálná, bármilyen pozitív eredmény nélkül. A korábbi MDF/Fidesz-szavazó honfitársainkkal együtt ezért most minden erőnkkel a 2022-es választás ellenzéki győzelmén dolgozunk, azt remélve, hogy a választás után, amikor a korrupt politikusokat egy független igazságszolgáltatás hosszú időre kivonja a forgalomból, a most még a Fideszben lévő, lelkiismeretükkel küzdő, egyébként tisztességes magyarok is csatlakoznak a jelenleg ellenzéki jobboldaliakhoz, egy új, korrupcióellenes, nem csak nevében keresztény és demokrata néppárt felépítésében.

Mindaddig azonban, amíg a maffiaállam minden magyart, minden vállalkozást, és minden települést a teljes ellehetetlenítéssel fenyeget, nem lehetnek egyéni és pártcéljaink, csakis nemzetünk sorsa lebegjen szemünk előtt! Ha 1940-ben Churchill nem szövetkezik Sztálinnal Hitler ellen, Anglia elveszett volna. Amikor gyermekeink magyarsága a tét, nekünk is a válogatás nélküli összefogás maradt az egyetlen esélyünk! Aki most külön listán indul (vagy előválasztási győzelem nélkül indul) a ′22-es választáson, az ellenzék árulója – mint ahogy azok a pártok is, akik önös érdekből akadályozzák, hogy minden körzetben a Fidesz legyőzésére helyben legalkalmasabb, előválasztáson győztes személy induljon a közös ellenzék, azaz mindannyiunk nevében.

Láthatóan erre a következtetésre jutott az Új Kezdet Párt is, amihez gratulálok Gémesi Györgynek, a párt alapítójának, a magyar településekért pártállástól függetlenül végzett munkáját pedig hálásan köszönöm!

Forrás: Márki-Zay Péter Facebook-oldala

TOVÁBBI HÍREK