Támogatás

Támogasd Te is Mindenki Magyarországát!

Miért kérjük a támogatásodat?

A Mindenki Magyarországa Mozgalom egy olyan szervezet, mely mindent megtesz a valódi rendszerváltás érdekében, azért, hogy Magyarország végre mindannyiunk közös otthona legyen! Ezen vállalkozás azonban csak akkor lehet eredményes, ha magas fokú szervezettség és professzionális munka kíséri. Az ehhez szükséges anyagi alapokat támogatóink pénzügyi felajánlásaiból hozzuk létre.

Nem fogadunk el azonban semmilyen támogatást, amelyet később bárki, bármikor, bármilyen befolyásolásra, nyomásgyakorlásra fel tudna használni. A már most is működő fő számlánk mellett az egyes projektekre, kampányokra külön alszámlákat is nyitunk, ami biztosítja, hogy minden egyes forint kizárólag olyan célokra kerüljön felhasználásra, melyre azt a támogatóink eredetileg fordítani akarták.

Számlaszámaink

Mindenki Magyarországa Mozgalom Egyesület, Raiffeisen Bank: 12010501-01666969-00100002
A Raiffeisen Bank SWIFT kódja: UBRTHUHB
IBAN: HU81 12010501 01666969 00100002

A közlemény rovatban kérjük, add meg az alábbiakat: Adomány [név] [lakcím]. Például: “Adomány Példa Béla 1059 Budapest Példa u. 39.”
Ha a Mozgalom regisztrált tagja, vagy tagjelöltje vagy, akkor használd a kossuthkorok.hu oldalon a neved mellett található tagsági számod Adomány [MMMID]. Például: “Adomány MMID: 4815”

Megjelenik majd bárhol a nevem a támogatásom következtében?

Nem, a törvényi szabályozásnak megfelelően minden 500 000 Ft alatti támogatást anonim módon kezelünk.
Ha viszont az az elvárásod, hogy a te neved is szerepeljen kiemelt Támogatóink között, akkor írj ezzel kapcsolatban egy levelet a központi email címre.

Bármilyen összeggel támogathatom a mozgalmat?

Igen, bármekkora támogatást örömmel fogadunk, a legkisebb összeg is segíteni fog! Ugyanakkor úgy gondoljuk, ha fontos számodra az ország sorsa és lehetőségeid is megengedik, legalább a havi nettó jövedelmed 1 százalékát fordítsd a közös célra. A legnagyobb segítség az lenne, ha rendszeres átutalással segítenéd munkánkat. A legtöbb bank internetes felületén ma már be lehet a rendszeres átutalási módot állítani, így emiatt nem kell havonta felkeresned a bankfiókodat.

Kapcsolat: info@mindenkimagyarorszaga.hu