Barion Pixel

Támogatás

A Mindenki Magyarországa Mozgalom tagjai hisznek abban, hogy egy új politikai kultúrára van szükség, amelyhez minden tisztességes és változást akaró magyar ember csatlakozására számítanak.

Mivel a Mindenki Magyarországa Mozgalom nem párt, ezért nem részesül semmilyen állami támogatásban. A működésünkhöz szükséges anyagi forrásokat tagdíjakból és egyéni támogatásokból fedezzük. A mozgalom operatív munkatársai pedig önkéntes alapon dolgoznak. A közösségünk tagjaként az alábbiakban tud hozzájárulni sikereinkhez:A mozgalom fő célja, hogy a 2022-es országgyűlési választáson is minden településen, minden egyes országgyűlési választókerületben egy hiteles képviselőjelölt nyerje el a helyi közösségek bizalmát.

Támogassa mozgalmunkat az ország egyesítéséért, a korrupció elleni harcért és a valódi elszámoltatásért!
Támogassa a pártoktól független jelölteket!
Támogassa a valódi változást!

Támogatás

Ft
Fizetési mód
Személyes adatok

Barion
Terms

Donation Total: 2 022Ft

Támogassa a rendszerváltásért küzdő Mindenki Magyarországa Mozgalom működését!

Fontos tudnia, hogy nem fogadunk el semmilyen támogatást, amelyet később bárki, bármikor, bármilyen befolyásolásra, nyomásgyakorlásra fel tudna használni. A már most is működő fő számlánk mellett az egyes projektekre, kampányokra külön alszámlákat is nyitunk, ami biztosítja, hogy minden egyes forint kizárólag olyan célokra kerüljön felhasználásra, melyre azt a támogatóink eredetileg fordítani akarták.

Megjelenik majd bárhol a nevem a támogatásom következtében?

Nem, a törvényi szabályozásnak megfelelően minden 500 000 Ft alatti támogatást anonim módon kezelünk.
Ha viszont az az Ön elvárása, hogy a neve is szerepeljen kiemelt Támogatóink között, akkor írjon ezzel kapcsolatban egy levelet a központi adománykezelő email címre, azaz ide: [email protected].

Bármilyen összeggel támogathatom a mozgalmat?

Igen, bármekkora támogatást örömmel fogadunk, a legkisebb összeg is segíteni fog! Ugyanakkor úgy gondoljuk, ha fontos az Ön számára az ország sorsa és lehetőségei is megengedik, legalább a havi nettó jövedelme 1 százalékát fordítsa a közös célra. A legnagyobb segítség az lenne, ha rendszeres átutalással segítené munkánkat. A legtöbb bank internetes felületén ma már be lehet a rendszeres átutalási módot állítani, így emiatt nem kell havonta felkeresnie a bankfiókját, vagy netbankját.