Barion Pixel

KÖSZÖNJÜK!

Amennyiben a banki átutalást választotta fizetési módként, az email címére elküldtük a támogatáshoz szükséges adatokat.

Kedves Barátunk!

Köszönjük, hogy pénzügyi támogatásával hozzájárult a valódi változáshoz!

A Mindenki Magyarországa Mozgalom politikai oldaltól függetlenül kiáll minden magyar jogaiért, a szabadságszerető magyar emberek összefogásával kívánjuk megvalósítani a közös nemzeti minimum 12 pontos programját. Párthovatartozástól függetlenül támogatunk mindenkit, aki magáénak vallja a demokrácia, jogállam, piacgazdaság és az európai integráció alapelveit, és párthovatartozás nélkül kiállunk a politikai okból üldözött közalkalmazottakért, vezetőkért, újságírókért és vállalkozókért.

Ismerje meg részletesen a nemzeti minimum 12 pontját:
MEGNYITÁS

A Mozgalom minden magyar településen támogatja az önkényuralom ellen küzdő magyarság önszerveződését, a helyben megalakítandó Kossuth körök, a szabadság kis köreinek egymást segítő hálózatát. Várjuk az elkötelezett hazafiak jelentkezését és honlapunkon történő regisztrációját, hogy segítségükkel az ország minden településének minden otthonába eljuttassuk a hatalom propagandagépezete által elhallgatott és letagadott igazságot a hazánkba tízezerszámra betelepített migránsokról, körözött bűnözőkről és terroristákról, a még mindig titkosított kommunista ügynöklistákról, magánkézre átjátszott állami vagyonról, és a társadalmi egyeztetés nélkül meghozott, jogainkat korlátozó törvényekről. Tagjaink által jelen leszünk az ország valamennyi választókörzetében, szavazatszámlálóink fellépnek majd a választási csalások, az ukrán szavazók utaztatása ellen.

A valódi változás érdekében vegyen részt a közösségeink építésében:

1. Csatlakozzon a helyi Kossuth Körökhöz vagy építsen új közösséget – szervezzen társadalmi és szabadidős programokat saját településen (például: beszélgetések, vitafórumok, kirándulások, városnézések, sportrendezvények)!

2. Építsen közösséget online – vegyen részt a közösségi médiában, kövesse a mozgalom már létező oldalait vagy hozzon létre saját Kossuth Kör oldalt, ha településén még nincs ilyen: Mindenki Magyarországa MozgalomMárki-Zay Péter,

3. Hallassa hangját a független médiában – vegyen részt a helyi független médiában és csatlakozzon a 
Nyomtass Te Is! kezdeményezéshez!

Ahogy a 80-as években megbukott a kommunizmus, úgy ez a mostani rendszer is meg fog bukni, de most lesz elszámoltatás is. Az ellopott nemzeti vagyont vissza fogjuk venni, a jogtiprások és hatósági zaklatások felelőseit feljegyezzük, és hogy mindez ne ismétlődhessen meg többé, csatlakozni fogunk az Európai Ügyészséghez. Közös küzdelmünkben kiállunk egymás mellett, akik egyszer megfogtuk egymás kezét, többé nem engedjük el – csak így érhetjük el, hogy közös hazánk valóban Mindenki Magyarországa legyen!


Csak felfelé!

Baráti üdvözlettel,

Márki-Zay Péter
Elnök
Mindenki Magyarországa Mozgalom