Barion Pixel

Minden Fiatal Magyarországa

Ez itt Minden Fiatal Magyarországa!

Olyan fiatalok vagyunk, akik készek aktívan tenni az ország jövőjéért, a magyar politika megújításáért, az új rendszerváltásért. Mindezt a megosztó pártpolitikában való részvétel nélkül. Ezért választottuk az MMM-et, amely egy mozgalom és amely a pártpolitika felett áll. Egy olyan közösséghez tartozunk, amely meghallgatja a fiatalokat és velük együtt dönt a jövőjüket érintő kérdésekről. Erre a garanciát Márki-Zay Péter személye jelenti számunkra.

Nem skatulyázzuk be magunkat a politikai erővonalak mentén: nálunk jól megférnek egymás mellett a jobboldali és baloldali, a liberális és konzervatív, valamint a karakán és nyugodt személyiségek.
Nemet mondunk a megbélyegzésre: egy olyan közösséget építünk, ahol izgalmas és érdekes vitákat lehet folytatni, ahol mindenki szabadon elmondhatja a véleményét anélkül, hogy bármilyen retorzió érné.
Ha szeretnél egy olyan közösséghez tartozni, amely a közéletet kívánja formálni és ahol számít a te véleményed is, akkor csatlakozz közénk!

Csatlakozz hozzánk a Facebookon!

Mi vagyunk Minden Fiatal Magyarországa!
Mi vagyunk az új rendszerváltók!


MFM - Minden Fiatal Magyarországa

Jelentkezz, ha részese szeretnél lenni egy közösségnek, amely nem skatulyázza be magát különböző értékek mentén. Nálunk nem számít a világnézeted! Csatlakozz akár jobb, akár baloldali vagy! Csatlakozz akár liberális, akár konzervatív vagy! Jelentkezz, ha részese szeretnél lenni egy közösségnek, mely nem ítél el téged a véleményedért! Rendszeresen tartunk vitákat is, melynek akár te is részese lehetsz! Jelentkezz, ha elmúltál 15, de még nem töltötted be a 35. életéved! Válaszolj a kérdésekre és felvesszük veled a kapcsolatot! Az adatokat az adatkezelési irányelveknek megfelelően kezeljük.
MM slash DD slash YYYY
Hozzájárulok ahhoz, hogy a Mindenki Magyarországa Mozgalom, illetve a Minden Fiatal Magyarországa, mint a Mindenki Magyarországa Mozgalom Ifjúsági Tagozata az adatvédelmi törvény alapján (2011. évi CXII. törvény az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról) az adataimat kezelje, velem a kapcsolatot fenntartsa. Tisztában vagyok vele, hogy ennek keretében az adataim kezelésének megszüntetését, az adataim törlését bármikor kérvényezhetem az adatvédelmi nyilatkozat szerint.(Kötelező)
-(Kötelező)