Barion Pixel

Minden Fiatal Magyarországa

Ez itt Minden Fiatal Magyarországa!

Olyan fiatalok vagyunk, akik készek aktívan tenni az ország jövőjéért, a magyar politika megújításáért, az új rendszerváltásért. Mindezt a megosztó pártpolitikában való részvétel nélkül. Ezért választottuk az MMM-et, amely egy mozgalom és amely a pártpolitika felett áll. Egy olyan közösséghez tartozunk, amely meghallgatja a fiatalokat és velük együtt dönt a jövőjüket érintő kérdésekről. Erre a garanciát Márki-Zay Péter személye jelenti számunkra.

Nem skatulyázzuk be magunkat a politikai erővonalak mentén: nálunk jól megférnek egymás mellett a jobboldali és baloldali, a liberális és konzervatív, valamint a karakán és nyugodt személyiségek.
Nemet mondunk a megbélyegzésre: egy olyan közösséget építünk, ahol izgalmas és érdekes vitákat lehet folytatni, ahol mindenki szabadon elmondhatja a véleményét anélkül, hogy bármilyen retorzió érné.
Ha szeretnél egy olyan közösséghez tartozni, amely a közéletet kívánja formálni és ahol számít a te véleményed is, akkor csatlakozz közénk!

Csatlakozz hozzánk a Facebookon!

Mi vagyunk Minden Fiatal Magyarországa!
Mi vagyunk az új rendszerváltók!


MFM - Minden Fiatal Magyarországa

Jelentkezz, ha részese szeretnél lenni egy közösségnek, amely nem skatulyázza be magát különböző értékek mentén. Csatlakozz akár jobb, akár baloldali vagy! Csatlakozz akár liberális, akár konzervatív vagy! Jelentkezz, ha részese szeretnél lenni egy közösségnek, mely nem ítél el téged a véleményedért! Rendszeresen tartunk vitákat is, melynek akár te is részese lehetsz! Jelentkezz, ha elmúltál 16, de még nem töltötted be a 35. életéved! Válaszolj a kérdésekre és felvesszük veled a kapcsolatot! Az adatokat az adatkezelési irányelveknek megfelelően kezeljük.
MM slash DD slash YYYY
Hozzájárulok ahhoz, hogy a Mindenki Magyarországa Mozgalom, illetve a Minden Fiatal Magyarországa, mint a Mindenki Magyarországa Mozgalom Ifjúsági Tagozata az adatvédelmi törvény alapján (2011. évi CXII. törvény az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról) az adataimat kezelje, velem a kapcsolatot fenntartsa. Tisztában vagyok vele, hogy ennek keretében az adataim kezelésének megszüntetését, az adataim törlését bármikor kérvényezhetem az adatvédelmi nyilatkozat szerint.(Kötelező)
-(Kötelező)