Barion Pixel

Urbán Tibor

Urbán Tibor vagyok, 54 éves budapesti születésű férfi, a Mindenki Magyarországa Mozgalom tagja. Független előválasztási jelöltként indulok a Győr-Moson-Sopron megyei 1-es győri körzetben.

A Budapesti Gazdasági Egyetem turizmus szakán végeztem, valamint biztonságszervező végzettségem is van.

Angol nyelven tárgyalóképes nyelvtudással rendelkezem, míg franciául és spanyolul alapfokon beszélek.

Két gyermekem van, mindketten friss diplomások.

2007-2008 között a Történelmi Szociáldemokrata párt tagja voltam, de aktív szerepet nem vállaltam benne.

Életem jelentős részét Budapesten, majd 11 évig 4 különböző országban töltöttem. 2016-ban visszaköltöztem Magyarországra, és azóta Győrben élek. Biztonsági vezetőként dolgozom, emellett vállalkozóként a saját cégemet irányítom.

Nyugodt, higgadt, határozott embernek ismernek. Politikailag centristaként definiálom magamat. Elutasítom a szélsőségeket, kooperatív vagyok, aki konszenzusra törekszik. A közös ügyek és problémák konstruktív megoldása, lehetőség szerint azok proaktív kezelése a legfontosabb.

Az elmúlt időszak elhibázott döntései és korrupciós ügyei miatt feltétlenül szükséges a mielőbbi kormányváltás Magyarországon. Szívből remélem, hogy legkésőbb a 2022-es országgyűlési választáson ezt a szavazók is hasonlóképpen gondolják majd.

Ha sikerül a kormányváltás, elengedhetetlen lesz az egészségügyi és oktatásügyi reform, a közbiztonság javítása, a magyar életszínvonal nyugat-európai szinthez emelése, valamint az Euró fizetőeszköz bevezetése.

Urbán Tibor képviselőjelölt
Győr 1-es választókerület