Barion Pixel

Simon Gábor Imre

Simon Gábor Imre

Simon Gábor Imre marketing szakember vagyok. 1950.08.28-án Miskolcon születtem.

Nős vagyok, egy leány és egy fiú gyermekem van, valamint már négy unokám.

Pécsen élek és dolgozom mint rádiós, műsorvezető. Baranya megyében – főleg Pécsen – aktívan részt veszek a kulturális és sportélet szervezésében. Örömmel segítek a hozzám forduló embereknek. Kiemelten jó kapcsolatot tartok fenn a nyugdíjas szervezetekkel. Segítem őket a nyugdíjas rendezvények megszervezésében és lebonyolításában.

Életpályám során folyamatosan, főként vezető pozíciót töltöttem be. Több éven keresztül olasz majd török területeken is dolgoztam. Hasznos török kapcsolatokkal rendelkezem, amelyeket itthon is próbálok kamatoztatni, főleg a választókerületemben.

Aggódva tekintek az elkeseredett és ellátatlan emberek számának növekedése, a családok problémáinak szaporodása és érdekérvényesítésük ellaposodása miatt a helytelen folyamatok kialakulására. Számos területen nőttek az ellentétek a kívánt összefogás helyett. Ezen mielőbb változtatni szükséges.

A 2022-es választásokon szeretnék a Mindenki Magyarországa Mozgalom támogatásával a Baranya megyei 2. sz. országgyűlési egyéni választókerület képviselője lenni.

Meggyőződésem, hogy a parlamentben is kellő súllyal szükséges a nyugdíjasokat is képviselni. A torz és elégtelen öregségi ellátást felszámolni, és emberhez méltó, igazságos nyugellátási rendszert bevezetni. Vallom, hogy a nyugdíjasaink képezik a hátországot mind a családok, mind a gazdaságunk vonatkozásában. Így a tisztességes megbecsülésük és méltó ellátásuk elengedhetetlen és szükséges. Összetett feladataim közül elsősorban ezt emelném ki a vállalásaim közül, megválasztásom esetére.