Barion Pixel

Lövei Csaba

Lövei Csaba

Lövei Csaba vagyok, ellenzéki önkormányzati képviselő Nyíregyházán.

A 2022-es választásokon szeretnék az Ön képviselője lenni, ezért indulok az idei ellenzéki előválasztáson.

Le lehet váltani Orbán Viktort. Tudunk egy jobb Magyarországot teremteni. De ehhez Nyíregyházán is csak egy jelöltnek szabad indulnia a Fideszes jelölttel szemben.

Önkormányzati képviselőként 2014 óta küzdök a helyi Fideszes városvezetéssel, akkor pártlistán, 2019-ben egyéni választókerületben nyertem mandátumot a Fidesz városi elnökét megelőzve.

Nem félek kinyitni a számat: NyírVV ügy, Kórház ügyek, Sóstó ügy… bizonyára ön is hallott ezekről.

Magyarországnak és Nyíregyházának ma bátor emberekre van szüksége. Akik nem félnek változtatni, akik nem félnek együttműködni egymással. Olyan emberekre, akik már parlamenten kívül is értek el eredményeket, akik elég bátrak megküzdeni mindannyiunk igazáért.

Számomra a politika közügy. Közös céljaink tisztességes szolgálata, közös problémáink megoldása, az igazság kiderítése. Ezért tartottam napirenden a felelősük elítéléséig a NyírVV ügyét, ezért tettem feljelentést a Sóstó és a kórházfejlesztés gyanús ügyeiben és hoztam nyilvánosságra ezeket. Ezért tartom rajta szemem a város vezetőinek ügyein. Ezért dolgozom egy szabadabb Magyarországért. Csakis munkával lehet eredményeket elérni.

Nyíregyházán is az a legesélyesebb jelölt, aki cselekszik, dolgozik. Aki nem csak négyévente kerül elő, hogy a szavazatunkat kérje, hanem folyamatosan jelen van és valóban bennünket képvisel. Ezért kérem a támogatását.

37 éve élek Nyíregyházán, tanári diplomámat is itt szereztem. Dolgoztam pedagógusként, pénzügyi-biztosítási területen és politikai kampányok szervezőjeként. Három egyetemista gyermekem van.

Lövei Csaba képviselő­jelölt
Szabolcs-Szatmár-Bereg megye
1. választókerület

Dr. Sértő Radics István, a Mindenki Magyarországa Mozgalom Szabolcs-Szatmár-Bereg megye koordinátora, Márki-Zay Péter és Lövei Csaba

Lövei Csaba 2021. április 12-én covid-fertőzésben elhunyt.