Káncz Csaba

Káncz Csaba
Káncz Csaba

Káncz Csaba vagyok, nemzetközi politikai szakértő. Szombathelyen születtem 1963-ban. Nős vagyok, egy fiú édesapja.

Két évtizede élek a Hegyvidéken, igazi lokál­patriótának tartom magam.

Szakmai pályafutásomat az idegen nyelvek és kultúrák ismerete nagyban elősegítette. Több mint egy évtizedet dolgoztam az Egyesült Királyság budapesti nagykövetségén, azután két évet az Európai Bizottság felső vezetésében Brüsszelben. Jelenleg egy vezető pénzügyi portál (Privátbankár.hu) külpolitikai szakírója vagyok.

A 2022-es választásokon szeretnék a Mindenki Magyarországa Mozgalom támogatásával az Önök képviselője lenni, ezért indulok az idei ellenzéki elő­választáson.

Bizonyos vagyok benne, hogy az Önök támogatásával tudunk egy civilizáltabb közállapotú, polgáribb, számonkérhető Magyarországot teremteni. Amely egyben büszke euroatlanti beágyazódására és szövetségeseire. Véget kell vetni a hazai közállapotaink közép-ázsiai jellegének, ahol egy politikai kaszt a vezérrel az élen önmagát a törvények fölé helyezi.

A kormányzat egy rendkívül feszült nemzetközi politikai helyzetben játssza el hazánk hitelét a modern világban durván Nyugat-ellenes hazai retorikájával és diplomáciai megbízhatóságának hiányával.

Ezért az Önök támogatásával és a nemzetközi kapcsolatrendszerem segítségével akarok aktívan tevékenykedni azért, hogy ne hazánk legyen Európa legszegényebb, legkorruptabb és leggyorsabban elnéptelenedő országa!

A Hegyvidéken is csak egy, a Mindenki Magyarországa Mozgalom hiteles civil jelöltjének kell indulnia a Fideszes jelölttel szemben.