Barion Pixel

dr. Bozsolik Róbert

dr. Bozsolik Róbert
dr. Bozsolik Róbert

Születésem óta, immár 51 esztendeje a Tolna megyei Bátaszéken élek. Két felnőtt gyermekem van, közülük Dávid szintén végzett jogász, Zsófi magyar-német szakos egyetemi hallgató.

1992-ben vízügyi üzemmérnöki, 1996-ban igazgatás-szervezői, 2010-ben jogi diplomát szereztem. 1994 óta dolgozom a közigazgatásban, onnantól kezdve 14 évig láttam el Bátaszéken jegyzői feladatokat, de dolgoztam Őcsényben, Vaskúton és Bátmonostoron is hasonló feladatkörben. A szakmai munkám elismeréseként 2008-ban címzetes főjegyzői címet kaptam.

Sem nekem, sem a családtagjaimnak nincs gazdasági társasági tulajdona és érdekeltsége. Soha sem voltam, és jelenleg sem vagyok semmilyen politikai pártnak a tagja.

2014-ben és 2019-ben független jelöltként indulva a FIDESZ-KDNP jelöltjével szemben a Bátaszékiek megválasztottak a városunk polgármesterének. Bátaszék is jó példa arra, hogy az emberek pozitívan értékelik a tisztességes, becsületes munkát, a közösségekért végzett tenni akarást. Azt gondolom, hogy a Mindenki Magyarországa Mozgalom képes olyan megvalósítható célokat megfogalmazni, amelyek már a mindennapjainkban is, de az utánunk következő generáció életében is pozitív változást hozhatnak.

dr. Bozsolik Róbert
Tolna megye 1. választókerület (Szekszárd)