Barion Pixel

BALLA JENŐ

BEMUTATKOZÁS

Balla Jenő (48), Független önkormányzati képviselő, Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata. Nős, nagycsaládos, három gyermek édesapja. Mérnök, közgazdász, „civil politikus”, lokálpatrióta. Végzettségeimet a Győri Széchenyi István Főiskolán és Egyetemen szereztem, mindegyiket nappali tagozaton, munka mellett: 2001-2003: Közgazdasági Fakultás, Gazdálkodási Szak, Komparatív gazdaságpolitikai 1995-1997: Közgazdasági Fakultás, Gazdálkodási Szak, Számviteli szakirány 1995-1999: Közlekedési és Gépészmérnöki Fakultás, Műszaki menedzser szak, Logisztikai szakirány 1992-1995: Közlekedési és Gépészmérnöki Fakultás, Műszaki-tanár, Autógépész szakirány A felsőfokú végzettségek mellett ISO és TÜV auditori végzettségekkel is rendelkezem. Számos nagyvállalatnál dolgoztam középvezetőként és vezetőként a versenyszférában, voltam fejlesztőmérnök a Rábában, folyamatmenedzser a Rudolph Logisticnál, termelési vezető a Flieglnél, logisztikai vezető a GYSEVnél, ügyvezető az IKR Alkatrész üzletágánál. A különböző pozíciókban 50 -120 kolléga munkáját irányítottam. 2018-tól a családi vállalkozásunkat viszem, 2019-ben hazai termékfejlesztési nagydíjat kaptam saját fejlesztésű brikettáló rendszerünkért, 2020-ban cégemmel egy műszaki átvilágítást végeztem el az FKF-nél. Végzettségeim és munkatapasztalatom révén gépgyártásban, agráriumban és logisztikában, hulladékgazdálkodásban otthon vagyok. Közéleti tevékenységem: Több civil szervezet, egyesület alapítója, tagja vagyok, e keretek közt a sporttól a hagyományőrzésen át számos közéleti témában szólaltam meg, több projektet vittem sikerre szervezőként. 2019-ben a civil egyesületeim támogatásával indultam az önkormányzati és polgármesteri választásokon. Néhány segítőmmel közösen a kopogtatócédula szedéstől a plakátolásig mindent magam csináltam, a saját anyagi forrásaimat használva, végül 4,37%-os eredményt értem el a polgármester választáson és listáról bekerültem a győri közgyűlésbe. A közgyűlés tagjaként, civilként több témában voltak kezdeményezéseim, amelyek később városi szinten témává váltak (győri fürdő helyzete, presztízsberuházások, szolidaritási adó, fejlesztés források).

KÖZÉLETI TAPASZTALAT


Több civil szervezet, egyesület alapítója, tagja vagyok, e keretek közt a sporttól a hagyományőrzésen át számos közéleti témában szólaltam meg, több projektet vittem sikerre szervezőként. 2019-ben a civil egyesületeim támogatásával indultam az önkormányzati és polgármesteri választásokon. Néhány segítőmmel közösen a kopogtatócédula szedéstől a plakátolásig mindent magam csináltam, a saját anyagi forrásaimat használva, végül 4,37%-os eredményt értem el a polgármester választáson és listáról bekerültem a győri közgyűlésbe. A közgyűlés tagjaként, civilként több témában voltak kezdeményezéseim, amelyek később városi szinten témává váltak (győri fürdő helyzete, presztízsberuházások, szolidaritási adó, fejlesztés források). Általam alapított egyesületek, csoportok: Adyvárosért Egyesület Jancsifaluért Egyesület Győri Bothúzó és Tradicionális Népi Játékok Egyesülete Győriek Véleménye csoport Arrabona Vásárosok, Kereskedők, Piaci Árusok, Mutatványosok Érdekvédelmi Egyesület A velem készül cikkek interjúk:

EZÉRT DOLGOZOM A VALÓDI VÁLTOZÁSÉRT

A választásokon indulni akarok, de nem akarom gyengíteni a kormányváltás esélyeit. Ezért civilként, de valamely párt támogatásával az előválasztást meg szeretném nyerni, majd a rendes választást is.

EZT TESZEM A VALÓDI VÁLTOZÁSÉRT

Győrt, a győrieket, a vállalkozókat, az adófizetőket képviselni, szakpolitikai kérdésekben (mezőgazdaság, gépgyártás, hulladékgazdálkodás) szeretnék hozzátenni az ország boldogulásához.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK


https://www.youtube.com/channel/UCIHuUsAoFV6xbc7zMRdf7SA/videos https://ugytudjuk.hu/cikk/2021-04-16_balla-jeno-nem-teljesit-jol-gyor-az-allamipenzek-megszerzeseben

https://ugytudjuk.hu/cikk/2021-0222_balla-jeno-a-koltsegvetesrol-rengeteg-penzt-von-el-gyortol-a-kormanyzat

https://ugytudjuk.hu/cikk/2021-02-02_az-elso-kerdes-ez-legyen-van-e-ra-forras-interju-balla-jenovel

https://ugytudjuk.hu/cikk/balla-jeno-visszaadna-a-gyorieknek-a-megfizetheto-strandelmenyt

https://ugytudjuk.hu/cikk/a-szinhaz-lebontasa-ellen-lep-majd-fel-a-kozgyulesben-a-gyori-fuggetlen-kepviselo-ballajeno