Barion Pixel

ALPÁR GYÖRGY: A MAGYAR TÁRSADALOM IGAZSÁGOT KÖVETEL

Nem egyszerűen kormányváltásról szól a választási részvétel. Itt egy rendszerhibát kell kiküszöbölni, egy hibás rendszert kell megjavítani. A valódi cselekvés, problémamegoldás hiányát már nem lehet eltakarni a migránsokkal, Soros Györggyel vagy Gyurcsánnyal – mondta Alpár György országgyűlési képviselőjelölt. A Mindenki Magyarországa Mozgalom által támogatott civil jelölt Szigetváron és környékén indul az előválasztáson.

Az Alfahíren vele készült interjúban többek között elmondta, hogy választókerülete a politika igazi mostohagyereke. Mi vagyunk a sallang, mi vagyunk a legproblémásabbak, mi vagyunk azok, akikre a kormánypártnak nincs szüksége a választási győzelemhez. A források újraelosztása során a politika adósa maradt térségünknek. Az a képviselő leszek, aki az Országgyűlésben nem a saját, hanem a térségben élők hangját hallatja, aki nem dumál, hanem csinálja, teszi a dolgát.

Nem egyszerűen kormányváltásról szól a választási részvétel. Itt egy rendszerhibát kell kiküszöbölni, egy hibás rendszert kell megjavítani. A valódi cselekvés, problémamegoldás hiányát már nem lehet eltakarni a migránsokkal, Soros Györggyel vagy Gyurcsánnyal. A magyar társadalom igazságot követel. Ez a kérdéskör lesz a kormányváltó erők legnagyobb próbatétele. És ez az alapja az emberek politikába vetett hitének visszaszerzésének is.

A legfontosabb feladatomnak azt tartom, hogy hitet adjak az itt élőknek, hogy érdemes lehet itt maradni, megpróbálni itt boldogulni. Meg kell állítani a munkanélküliség további emelkedését, ami elengedhetetlen az infrastrukturális fejlesztések nélkül. 15 éve vezetem Drávaszerdahely települést, emiatt is azt vallom, a helyiek érdekeit csak helyben élő hiteles emberek képviselhetik megfelelően.

Ha se pénz, se posztó, ha a polgármester elégedetlen, a település lakosai is azok. Ez pedig kockázati tényező a kormány számára.

Olvassa el a teljes interjút:
https://alfahir.hu/2021/07/12/interju_alpar_gyorgy_civil_jeloltek_baranya_megye_baranya_4_elovalasztas21_elovalasztas

TOVÁBBI HÍREK