Barion Pixel

A tolvajok börtönbe mennek, de ami jó, azt megtartjuk!

A 2022-es rendszerváltás lényege, hogy a 2010 utáni korrupció felszámolásával nem térhet vissza a 2010 előtti korrupció sem (a nagykoalíciós lopást a Fidesz nem véletlenül nem számoltatta el). Az Európai Ügyészséghez csatlakozás, a kommunista ügynökakták nyilvánossága, a Fidesz-migránsok kiutasítása, az új Alkotmány és igazságos választási törvény mellett természetesen meg kell tartani az elmúlt 10 évből mindent, ami jó.

A Fidesz ugyanis nemcsak a népbutításban és a lopásban volt hatékonyabb minden elődjénél, de az uniós források lehívásában, a kocsmai nyerőautomaták felszámolásában, a zárt terekben a dohányzás betiltásában, a kormányhivatalok ügyfélszolgálatában, sőt, 2019-ig még a költségvetési hiány alacsonyan tartásában is. A Fidesz-kormányok eredményeit 2022 után is megtartjuk: ami nem ment tönkre, azt nem kell megjavítani.

Kedves Fidesz-szavazók!

Csatlakozzanak hozzám és több százezer jobboldali honfitársunkhoz: itt az ideje, hogy 2022-ben Önök is egy becsületes Magyarországra szavazzanak! Gyermekeink jövője érdekében számoljuk fel a maffiaállamot és építsünk együtt egy előítéletektől és gyűlöletkampányoktól mentes, szabad, európai, demokratikus magyar jogállamot! Baloldali testvéreinkkel összefogva elérhetjük, hogy hazánk ne néhány korrupt oligarcha hűbérbirtoka, hanem mindenki Magyarországa legyen!

A választásokig hátralévő egy évben nagyon sok beszélgetés és vita során alakul majd ki az Orbán utáni Magyarország programja – megosztom Önökkel a 2020. október 19-én a Gellért Szállóban elmondott gondolataimat.

Forrás:

TOVÁBBI HÍREK