Barion Pixel

A KORMÁNYVÁLTÁS MOST KEZDŐDIK: HADHÁZY ÉS MÁRKI-ZAY ZUGLÓBAN

Közös utcafórumot tart Hadházy Ákos és Márki-Zay Péter szombaton délelőtt Budapesten. A zuglói esemény központi témája az elszámoltatás menete és a korrupció elleni küzdelem lesz, valamint megvitatják a zuglóiakat leginkább érintő kérdéseket. A Mindenki Magyarországa Mozgalom miniszterelnök-jelöltje ezt követően Vácra, Szentendrére és Kecskemétre látogat, ahol a helyi ügyek mellett az önkormányzati rendszer elleni kormányzati támadásról egyeztet polgármesterekkel és országgyűlési képviselőjelöltekkel.

„A hétvégén Zuglóban, Vácott, Szentendrén és Kecskeméten is megkezdjük a kormányváltást. A helyi választópolgárokkal szeretném megvitatni azokat az ügyeket, amelyek számukra a legfontosabbak. Beszélünk majd az országot érintő égető kérdésekről is, a mindent átható korrupcióról és arról, hogyan fogjuk elszámoltatni a nemzetet meglopó bűnözőket. Megmutatjuk azt is, hogy nem hagyjuk, hogy a kormány kifossza városainkat és falvainkat, mert tanácsrendszer helyett szabad önkormányzatokkal fejlődhet csak Magyarország” – mondta Márki-Zay Péter, a Mindenki Magyarországa Mozgalom miniszterelnök-jelöltje.

A hétvégi országjárást szombaton Budapesten kezdi Márki-Zay Péter. Délelőtt tíz órakor a Bosnyák téri piacon tart közös utcafórumot Hadházy Ákos független országgyűlési képviselővel. A találkozó központi témája a zuglói kérdések mellett az elszámoltatás fontossága és a korrupció elleni küzdelem lesz.

Márki-Zay Péter ezt követően Vácott tart utcafórumot Inotay Gergely országgyűlési képviselőjelölttel. Ezután Szentendrére látogat, ahol Fülöp Zsolt polgármesterrel és Kóder György országgyűlési képviselőjelölttel találkozik a Duna-parton. A fórumok témája a helyi választópolgárok számára fontos ügyek mellett a Fidesz önkormányzati rendszer elleni támadása lesz.

A magyar városok kifosztása téma lesz Márki-Zay Péter kecskeméti látogatásán is. A városi piacon megrendezendő vasárnap reggeli utcafórumot Bodrozsán Alexandra országgyűlési képviselőjelölttel közösen tartják majd.

A rendezvények minden érdeklődő számára nyitottak és sajtónyilvánosak.

TOVÁBBI HÍREK